DA LI OVO ZNAČI POVRATAK U LJUTICE BOGDANA?: Borjan se sastao sa čelnicima Zvezde!

Autor:

Sport

15.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zvezda je moj klub, video sam se prošle nedelje sa ljudima iz kluba, saigračima i trenerom Milojevićem.''

DA LI OVO ZNAČI POVRATAK U LJUTICE BOGDANA?: Borjan se sastao sa čelnicima Zvezde!

Foto: www.profimedia.rs

Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Milan Borjan ovog vikenda je u svoju riznicu dodao novi šampionski pehar. Ovog put nije u pitanju njegov voljeni klub iz Ljutice Bogdana, već tim iz Slovačke. Remije protiv Dunajske Strede overena je titula u domaćem šampionatu.

Borjan je tako vezao sedam uzastopnih titula (6 sa Zvezdom i jedna sa Slovanom). Reprezentativac Kanade je razgovoru za MaxBet Sport istakao da je dolazak u Bratislave bio pun pogodak.

– Dolazak u Bratislavu se pokazao kao pun pogodak. Baš sam srećan i zadovoljan urađenim. Uspeo sam da proširim riznicu titula i sa Slovanom. Bili smo dominantni - rekao je Borjan i nastavio: 

– Jesmo najbolja ekipa, ali je potvrda usledila sa serijom pobeda. Rušili smo rivale redom i stekli dobru zalihu već u prvom delu sezone. Slično je bilo i u nastavku. Lepo je kada se posao završi ranije. Na to sam se navikao. - jasan je iskusni čuvar mreže.

Pre izvesnog vremena Borjan je boravio u prestonici Srbije gde je posetio trening Zvezde i pozdravio sa igračima i trenerom Vladanom Milojevićem. Naveo je da sledi povratak i da se video sa čelnicima kluba.

Foto: Starsport

 

– Sledi povratak. Imali smo razgovore i sešćemo ponovo. Zvezda je moj klub, video sam se prošle nedelje sa ljudima iz kluba, saigračima i trenerom Milojevićem. Sada je prednost uvećana u odnosu na Partizan, pa sledi završni korak do šampionskog trofeja - poručio je miljenik Delija i dodao:

– Nije daleko. Kada sam bio slobodan, došao bih u Beograd da posetim porodicu. Pogledao sam nekoliko utakmica crveno-belih, kao i poslednji derbi. Zvezda je bez dileme najbolja u Srbiji - zaključio je Borjan.

Podsetimo, Milan Borjan je napustio Zvezdu prošle sezone pošto tadašnji trener crveno-belih, Barak Bahar nije računao na njegove usluge više. On je otišao na jednogodišnju pozajmicu u Slovan, a ove takmičarske godine zabeležio je 38 nastupa. 

Borjan je obeležio jedan veoma uspešan period tima iz Ljutice Bogdana. Bio je predvodnik jedne sjajne generacije koja je bila redovni učesnik evropskih takmičenja. Takođe, osvojio tri uzastopne duple krune, kao i šest naslova šampiona Srbije. Za Zvezdu je zabeležio 275 mečeva i postigao jedan pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading