ASTON VILA SE PITA OKO NEDELJKOVIĆA: Zvezdin igrač NE IGRA do kraja sezone!?

Autor:

Sport

27.03.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će "zakrpiti" tu poziciju?

ASTON VILA SE PITA OKO NEDELJKOVIĆA: Zvezdin igrač NE IGRA do kraja sezone!?

Foto: Starsport

Jedan od najperspektivnijih srpskih mladih igrača Kosta Nedeljković naplatio je dobre partije iz tekuće sezone i potpisao ugovor sa Aston vilom za koju će nastupati od narednog leta.

Do tada, dogovor između kluba iz Birmingema i Crvene zvezde je da talentovani desni bek pomogne timu Vladana Milojevića da dođe do titule u Superligi Srbije. Ili je barem tako trebalo da bude.

Usledila je neočekivana okolnost tokom spremanja na Kipru - povreda stopala u prvom pripremnom duelu. Međutim, kada se činilo da oporavak neće dugo trajati, stigle su nove vesti da bek ima problema sa kukovima i zato ga ne gledamo na terenu, a možda i nećemo do kraja mandata na Marakani. 

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković

Kako prenosi "Žurnal" nezvanične informacije, najnoviji pregledi koji su obavljeni u Engleskoj su ustanovili da je do povrede kuka došlo zbog velikog opterećenja usled velikog broja utakmica. 

Iako je Kosta Nedeljković sa Crvenom zvezdom, vratio se treninzima i priprema se za nove izazove, veliko je pitanje da li će on biti sa trenutnim saigračima na terenu do kraja sezone.

Podsetimo, Nedeljkovićev transfer je druga najveća prodaja Zvezde u ovom veku ali i najveća zarada. Transfer Nemanje Radonjića u Marselj je iznosio 12 miliona evra ali zbog ranijih dogovora, na računu kluba sa Marakane je završilo nešto oko polovine te sume. Nedeljković je proizvod Zvezdine škole i doneo je čistu zaradu od 9.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading