POSTAO JE GLAVNA TEMA DOMAĆEG FUDBALA, A ONDA JE POTPISAO ZA FRANCUSKOG VELIKANA! Supertalentovani Luković progovorio pre odlaska iz IMT!

Autor:

Sport

26.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spreman sam za svaki izazov koji me tamo čeka"

POSTAO JE GLAVNA TEMA DOMAĆEG FUDBALA, A ONDA JE POTPISAO ZA FRANCUSKOG VELIKANA! Supertalentovani Luković progovorio pre odlaska iz IMT!

Foto: Starsport

Miloš Luković protiv Partizana

Miloš Luković je bio glavna tema u domaćem fudbalu kada se našao na prvom mestu liste strelaca u Prvoj ligi Srbije, ali i u Francuskoj kada je potpisao za Strazbur. Ipak, dogovor između francuskog kluba i IMT bio je taj, da napadač rođen 2005. godine sa višemilionskom vrednosti, ipak do kraja sezone ostane u Superligašu.

- IMT je moja druga kuća, tu sam započeo svoju karijeru i izgradio se kao igrač. Ponosan sam na sebe, jer sam upisan u istoriju mog kluba. IMT se sigurno tu neće zaustaviti, verujem da će vrlo brzo neko nadmašiti ovaj transfer. Klub ima oko za mlade fudbalere i zna kako da se ophodi prema njima, zbog toga vidim veliki potencijal. Želim da do kraja sezone ostavim još bolji utisak, postignem mnogo golova i pomognem IMT da zauzme što bolji plasman na tabeli. Mi smo zaista tim, i zbog toga sam bez razmišljanja prihvatio ideju da ostanem ovde do kraja sezone - rekao je mladi fudbaler.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Luković


A od leta, Luković zadužuje dres Strazbura.

- Svestan sam da me čeka jedan veliki izazov u Francuskoj, ali iskreno sad trenutno ne razmišljam previše o tome. Fokus mi je na nastavku prvenstva i da ostavarimo što bolji rezultat do kraja takmičenja. Sigurno je za mene velika čast što ću biti u prilici da igram u jednoj od najboljih liga na svetu. Spreman sam za svaki izazov koji me tamo čeka, ali prvo želim da što više doprinesem IMT-u i reprezentaciji Srbije do 19 godina. Sve u svoje vreme - uz osmeh je završio Luković.

Podsetimo, osamnaestogodišnji fudbaler je za vreme svog mandata u novobeogradskom klubu na 65 nastupa zabeležio čak 28 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading