REKORDER TADIĆ DOBIO POKLON OD DŽAJIĆA! Evo ČIME su ga IZNENADILI iz SAVEZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest zvaničnika kuće fudbala.

REKORDER TADIĆ DOBIO POKLON OD DŽAJIĆA! Evo ČIME su ga IZNENADILI iz SAVEZA! (VIDEO)

Foto: x.com

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Kipar u prijateljskom okršaju u Larnaki rezultatom 1:0. 

Mora se priznati da ovu utakmicu nije obeležila spektakularna igra našeg tima (nije je bilo), niti sama pobeda kojom smo se izdigli iz pepela posle debakla protiv Rusije. 

Ono što će ostati upamćeno je rekord Dušana Tadića. Naime, veznjak Fenerbahčea je ulaskom u igru na početku drugog dela umesto Lazara Samardžića ubeležio 106. nastup u dresu reprezentacije Srbije i tako postao igrač sa najviše partija u nacionalnom dresu. 

Da ovaj uspeh ne ostane nenagrađen, postarali su se čelnici Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić i Dika Stojanović. Posle meča, oni su darovali Dušanu poklon po kome će moći da pamti svoje spektakulrano dostignuće. U pitanju je plaketa sa brojem 106, a takođe, uručen mu je i dres sa istim brojem. 

 

 

Ako do sada nije bilo čisto, Dušan Tadić je legenda nacionalnog tima, i kao takav je zaslužio veliki ispraćaj iz reprezentacije. Evropsko prvenstvo u Nemačkoj mu može biti poslednje veliko takmičenje u dresu "orlova", tako da verovatno ne postoji bolji način da se oprosti, nego nekim fantastičnim uspehom na Evru. 

Srbija će na ovom turniru igrati u grupi sa reprezentacijama Engleske, Slovenije i Danske. Prvi meč sa "tri lava" igramo u Gelzenkirhenu, a onda će izabranici Dragana Stojkovića Piksija otputovati u Minhen na preostala dva susreta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading