PREGOVORI SA JUVENTUSOM U ĆORSOKAKU! "Stara dama" mu nudi MILIONE, a Vlahović traži VIŠE! Evo i KOLIKO!

Autor:

Sport

23.03.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo bi se reći da potraživanja odgovaraju učinku.

PREGOVORI SA JUVENTUSOM U ĆORSOKAKU! "Stara dama" mu nudi MILIONE, a Vlahović traži VIŠE! Evo i KOLIKO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, nedavno je sa svojim agentom Darkom Ristićem stupio u drugi pokušaj pregovora sa torinskim klubom oko novog ugovora. 

Naime, "stara dama" je zadovoljna nastupima nekadašnjeg igrača Partizana i želi da produži saradnju do 2028. godine. Ipak, razgovori su udarili u zid kada je došlo do pitanja novca. Juve nudi osam miliona evra po sezoni, dok Dušan i njegov agent zahtevaju dva više. 

Foto: printscreen/reuters

Dušan Vlahović

Prema sadašnjem ugovoru, Vlahović će ove sezone zaraditi 7.000.000 evra, a plata će mu skočiti na 12.000.000 u sezoni 2025/26, koja mu je ujedno poslednja, piše Korijere delo Sport. I želja čelnika torinskih crno-belih je da rastegnu ugovor na još koju godinu više, ali da se niveliše plata, da srpski napadač godišnje zarađuje manje.

Vlahovićeg agent Darko Ristić je, navodno, dva puta leteo u Torino tokom ovog meseca na razgovore sa čelnicima Juventusa, ali do pomaka nije došlo.

Dušan Vlahović je ove sezone odigrao 27 utakmica za Juventus na dva fronta i postigao 15 golova uz tri asistencije. Zbog povrede leđa preskočio je aktuelne obaveze u reprezentaciji Srbije.

Torinska ekipa se trenutno nalazi na rećoj poziciji Serije A sa 59 poena, tri manje od drugoplasiranog Milana i pet više od najvećeg iznenađenja prvenstva, Bolonje. S obzirom da su šampionske aspiracije u značajnoj meri ugašene (Inter beži za čak 17 poena), "staroj dami" dami ostaje da spremi igrački kadar i skautin za narednu sezonu i dobro razmisli da li je Maks Alegri pravi čovek za posao. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading