BRAVO, LUKA, LJUBI TE TETKA: Ilda Šaulić ponosna na DVA GOLA IZ KORNERA mladog fudbalera Čukaričkog

Autor:

Sport

13.03.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adžić podsetio na bravure Piksija, Ramba, Mudrinića...

BRAVO, LUKA, LJUBI TE TETKA: Ilda Šaulić ponosna na DVA GOLA IZ KORNERA mladog fudbalera Čukaričkog

Foto: Republika.rs, Starsport

Luka Adžić ispisao je istoriju srpskog fudbala. Mladi fudbaler Čukaričkog napravio je vanserijski rezultat tako što je u remiju "brđana" i subotičkog Spartaka 2:2 postigao oba gola za svoju ekipu i to direktno iz kornera. Prvi pogodak dao je u 29. minutu za vođstvo, a na 2:0 povisio je takođe udarcem pravo iz ugla u 51. minutu.

Podsetio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, odnosno sin proslavljenog Ivana Adžića, na bravure Dragana Stojkovića Piksija, Dejana Ramba Petkovića i Vladimira Mudrinića, koji su takođe davali pogotke pravo iz kornera. Zato ne čudi da je Lukina porodica ponosna na njega kada se svrstao uz ovakva imena. Jedna od najponosnijih je njegova rođena tetka Ilda Šaulić, sestra Lukine majke Sanele, odnosno ćerka proslavljenog pevača Šabana Šaulića. Ona je za Republiku otkrila da je svim srcem uz Luku i poručila mu da samo tako nastavi.

Republika

Foto: Republika.rs

Ilda Šaulić

- Šta može da kaže tetka sem da je mnogo ponosna. Ljubi ga tetka. Luka je za mene čudo od deteta od rođenja, a shvatam da ga neki tek sad tako nazivaju. Vidim da se baš lepo piše o tome šta je ostvario. Cela naša porodica je ponosna na njega, a ja bih dodala da njega tek čekaju velike stvari. Ovo je samo početak, i mene često ljudi zovu da čestitaju vezano za njegove uspehe - rekla nam je Ilda.

S druge strane, mladi Adžić je ostao skroman, mada ne krije da mu prija poređenje sa Piksijem i Mudrinićem. Naime, njegovi golovi protiv Spartaka neopisivo podsećaju na pogotke koje je tadašnji fudbaler Vojvodine dao iz kornera kragujevačkom Radničkom u pobedi sa 8:1 1999.

 

 

- Drago mi je što sam jedan od tih igrača. Značiće mi na polju samopouzdanja. Znam za te utakmice Piksija i Mudrinića. Radili smo to na treninzima, ali prvi put dajem takav gol na utakmici. Kod prvog kornera sam gađao prvu stativu, svi su igrači bili u golu i trener je rekao da gađam direktno, ka golu. Tu sam već dobio malo samopouzdanja, pa sam gađao drugu stativu, kao Docić u finalu Kupa. Da je udarim punom, pa da propadne. Kao nekad Piksi, bio sam mali, ali sam gledao snimak. Mada je on šutirao više sa efeom, tu je bilo dosta felša, ja sam gledao da je udarim preko pune - rekao je Adžić za Mozzart sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading