INTER NEZADRŽIVO GRABI KA SKUDETU! Precrtana još jedna PREPREKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera pobedili su Bolonju rezultatom 1:0 (1:0) u 28. kolu Serije A.

INTER NEZADRŽIVO GRABI KA SKUDETU! Precrtana još jedna PREPREKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na taj način ekipa Simonea Inzagija je nastavila svoj impresivan niz pobeda u Seriji A, ostvarivši deseti uzastopni trijumf na gostovanju, ovog puta protiv najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg toka takmičenja.

Odlučujući pogodak postigao je nemački internacionalac Jan Aurel Ludger Bisek u 37. minutu, nakon preciznog centaršuta Bastonija sa levog boka. Ovaj gol se ispostavio kao prelomni trenutak utakmice protiv jednog od najprijatnijih iznenađenja italijanskog prvenstva.

Ekipa bivšeg igrača nero-azura Tijaga Mote pokazala je svoju kvalitetu i borbenost čak i protiv lidera i, verovatno, budućeg prvaka iz Milana. To samo pokazuje da je Bolonja ozbiljan kandidat za plasman u Ligu šampiona.

Činjenica da je Inter prvi put postigao samo jedan gol posle pet utakmica u kojima je postizao bar dva pogotka, jasno govori o tome koliko je Bolonja bila težak protivnik.

Pobeda nad rivalom sa "Del Are" predstavlja idealnu uvertiru za Inter pred revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Atletika u Madridu (prvi meč dobili Italijani 1:0). Ova pobeda dodatno potvrđuje dominaciju Intera u Seriji A, s obzirom da trenutno imaju čak 17 bodova viška naspram najbližeg pratioca Juventusa, za koji nastupaju srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Inter je sada na 75 bodova i ubedljivo drži lidersku poziciju, dok Bolonja ima 51 poen i nalazi se na četvrtoj poziciji, gde će ostati i posle ove runde.

SERIJA A – 28. KOLO

Subota

Kaljari - Salernitana 4:2 (2:0)

/Lapadula 12, Gaetano 40, Šomurodov 51, 76 - Kastanos 56, Mađore 58/

Sasuolo - Frozinone 1:0 (0:0)

/Torstvet 58/

Bolonja - Inter 0:1 (0:1)

/Bisek 37/

Đenova - Monca (u toku)

Petak

Napoli - Torino 1:1 (0:0)

/Kvarachelija 61 - Sanabrija 64/

Nedelja

12.30: Leće - Verona

15.00: Milan - Empoli

18.00: Juventus - Atalanta

20.45: Fiorentina - Roma

Ponedeljak

20.45: Lacio - Udineze

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading