DULJAJ PROGOVORIO O INCIDENTU! "Nije bio NIKO iz Zvezde"! Evo ZAŠTO nije napravio PLANIRANU zamenu!

Autor:

Sport

09.03.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

DULJAJ PROGOVORIO O INCIDENTU! "Nije bio NIKO iz Zvezde"! Evo ZAŠTO nije napravio PLANIRANU zamenu!

Foto: Starsport

Partizan je ispunio misiju i ostao neporažen na Marakani, zadržavši bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i posle 172. Večitog derbija - 2:2 (1:1).

Nije krio zadovoljstvo Igor Duljaj posle pozitivnog rezultata, gde je "parni valjak" imao čak i vođstvo od 2:1. Na kraju je posle isključenja Severine morao da spašava bod:

- Kada ostanete bez igrača, ne možete da ostvarite sve što ste zamislili. Najviše mogu da budu zadovoljni navijači, dobra igra, četiri gola... Imali smo nekoliko igrača sa samo jednim treningom. Zvezda je dala dva gola iz prekida zasluženo - rekao je Duljaj.

Na pitanje o sudijskom kriterijumu Pavla Ilića izjavio je sledeće:

- Znate moj stav, ne bih da komentarišem suđenje. Od prvog dana je tako. Onaj ko vidi, vidi sve, nema potrebe da bilo šta pričam - kaže trener crno-belih.

Na odluku Mateusa Saldanje da promeni kopačke na poluvremenu imao je jasan stav:

- Pred utakmicu sam im rekao da moraju na svaki detalj da obraćaju pažnju. Klizao se, sam je doneo odluku da promeni kopačke.

Osvrnuo se na pojedine poteze, kao i jedan incident:

- Zahida je mučila loža, ima već neko vreme problem s tim. Morali smo da pazimo, da ostanemo čvrsti u sredini, zbog toga i izmena Natha. Videlo se da su pojedinci počeli da padaju, zato sam morao da menjam.

Foto: Starsport

 

Usledilo je pitanje s kim se "sukobio" tokom derbija iz Zvezde:

- Nije niko sa klupe Crvene zvezde. Neki gospodin, spiker, ili ko već. Niko od aktera ništa ružno nije rekao, naprotiv, pozdravili smo se, čestitali, složili se da je današnji derbi bio odličan i da je publika imala šta da vidi - otkrio je Duljaj.

Pitanje našeg novinara glasilo je da je Partizan u prvom poluvremenu imao dosta problema i na pauzi ostao bez promene, kao i da prokomentariše Aranđela Stojkovića:

- Uvek je teško odmah na poluvremenu praviti izmene, samo ako su neophodne, da nismo postili taj gol, došlo bi do nekih izmena, ali pustio sam da igraju. Uvek kao u životu, tako i u fudbalu ima uspona i padova, ja verujem u svakog igrača Partizana, na osnovu jedne ili dve utakmice je veoma teško reći da li je u padu forme, on ima moje poverenje, kao i ostali igrači. Imao je sreće da je imao Kalulua koji mu je dosta pomagao, znali smo da su opasni po levom boku, ali, nismo to najbolje zatvorili i to se osetilo u prvom poluvremenu.

Priznao je da su mu osećanja pomešana:

- Kako se osećam? Pa... osećanja su pomešana. Rekao sam da ovaj derbi neće rešiti pitanje prvaka. Ima još dosta bodova u opticaju. Ova utakmica je, što se mene tiče, gotova. Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu. Ali, imajte na umu da smo 20-ak minuta igrali s igračem manje, a to nije lako protiv Zvezde, naročito ovde. Ponavljam da su za mene igrači Partizana heroji. I, dodao bih i sledeće: imali smo fantastičnu podršku, kao nikada pre, od strane naših navijača. Pohvale za jedne i druge navijače koji su upriličili današnji ambijent - zaključio je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading