"BOMBA" U REGIONU! Bivši trener Zvezde preuzeo HRVATSKI klub!

Autor:

Sport

06.03.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničen transfer u komšiluku.

"BOMBA" U REGIONU! Bivši trener Zvezde preuzeo HRVATSKI klub!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Posle uspešnog vođenja mlađih selekcija Crvene zvezde i ostavljanja tima na vrhu tabele, Goran Nikić prelazi na mesto šefa struke fudbalerki Osijeka.

Ova neobična promena trenera izazvala je pažnju fudbalske javnosti i postala predmet interesovanja kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

Nikić, koji je doskora bio trener Crvene zvezde, ističe da je sve dogovorio sa ljudima iz kluba Osijeka i da su ostale samo neke tehničke stvari. Osijek, poput superligaša s Marakane, takođe se nalazi na vrhu tabele i ima sve pobede, što čini Nikićev novi izazov još zanimljivijim.

Osijek je klub bogate istorije, sa čak 24 osvojena prvenstva Hrvatske, uključujući nekoliko vezanih sezona. Ova činjenica dodatno naglašava značaj i veličinu kluba u hrvatskom fudbalu, čineći Nikićevu novu ulogu još značajnijom.

- Dogovorio sam sve sa ljudim iz kluba, ostale su još samo neke tehničke stvari. Osijek je 24 puta bio prvak Hrvatske, računajući i nekoliko vezanih sezona - rekao je Goran Nikić za Sportski žurnal.

Ostaje pitanje kako će se Nikić snaći u novoj sredini i da li će uspeti da nastavi sa uspešnim vođenjem tima kao što je to učinio sa Crvenom zvezdom.

Osijek pruža Nikiću novi izazov u karijeri, dok fudbalska javnost sa nestrpljenjem iščekuje ishod ovog iznenadnog transfera u regionu.

Ova ekipa je trenutno apsolutni lider prvenstva, sa svih devet pobeda i imponzantnom gol razlikom 53:3, na kontu ima maksimalnih 27 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading