ZAVRŠENA POTRAGA NA MARAKANI! Zvezda našla ZAMENU za odlazećeg BISERA!

Autor:

Sport

15.01.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac će na leto postati član premijerligaša.

ZAVRŠENA POTRAGA NA MARAKANI! Zvezda našla ZAMENU za odlazećeg BISERA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će na leto ostati bez Koste Nedeljkovića, koji će od leta postati stanovnik Birmingema i zaigrati za Aston Vilu.

Srpski šampion će od ovog transfera zaraditi 9.000.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje, a sve tri strane su zadovoljne postignutim dogovorom.

Kostu Nedeljkovića će u timu crveno-belih zameniti Ognjen Mimović, tinejdžer koji ima 19 godina, a već je imao priliku da omiriše "barut" seniorskog fudbala igrajući tokom jesenjeg dela sezone za OFK Beograd.

Upisao je 13 utakmica za prvi tim "romantičara" i na to dodao tri asistencije. Radi se o fudbaleru koji je ponikao u Omladinskoj školi kluba s Marakane.

Foto: Privatna arhiva/Ognjen Mimović

Ognjen Mimović

Mimović je rođen 17. avgusta 2004. u Gornjem Milanovcu i danas je produžio ugovor sa srpskim šampionom do juna 2028. godine. U Ljutice Bogdana je došao pre dve sezone iz Metalca, od tada je prošao kadetsku i omladinsku selekeciju Crvene zvezde.

Od prošle sezone nastupa za nekadašnjeg člana elite OFK Beograd, koji je lider Prve lige Srbije. Na Staroj Karaburmi će se zadržati do kraja sezone, ali će trenirati sa prvim timom i biti pod budnim okom novog-starog trenera Vladana Milojevića.

Crveno-beli su jutros otputovali na Kipar, gde će se pripremati za nastavak sezone i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading