PIKSI POTVRDIO: Srbija ima novog reprezentativca!

Autor: P. Z.

Sport

31.12.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna vest za "orlove".

PIKSI POTVRDIO: Srbija ima novog reprezentativca!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, gospodin Dragan Stojković Piksi, potvrdio je da će se na martovskom okupljanju "orlova" naći i mladi desni bek Crvene zvezde Kosta Nedeljković, što bi moglo da znači da će državni tim promeniti formaciju i taktiku.

- Pre nekoliko dana je napunio 18 godina. Dete je zaista talentovano. Zvaću ga, već u martu imamo utakmice 21. i 25. Ne volim imena da pominjem, ali nije to od juče. Ovaj posao nije samo voditi utakmicu, on zahteva malo veću koncentraciju i malo više angažovanja kada su svi potencijalni kandidati u pitanju. Ne samo na ovim prostorima, nego i šire. Svako ko pokaže nešto za šta ja smatram, ne za šta neko drugi smatra da je dovoljno, on će biti na spisku - rekao je Stojković, gostujući na "TV Prva".

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković protiv Partizana

Talentovani fudbaler Crvene zvezde je ove sezone uspeo da se nametne u prvom timu šampiona Srbije, gde je sakupio 18 nastupa u svim takmičenjima.

Na tih 18 mečeva, Nedeljković je upisao dve asistencije, a i dalje čeka na prvenac u crveno-belom dresu.

Nedeljković je igrao za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, osim one do 21 godine, koju će očigledno preskočiti, pošto je Piksi odlučio da jedva punoletnog golobradog mladića gurne u žestoku vatru. Mada, na toj prilici mora da se zahvali i Baraku Baharu, bivšem treneru Crvene zvezde, koji je ukazao poverenje tinejdžeru u jesenjem delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading