IMAJU LI ZVEZDA I PARTIZAN KANDIDATE ZA REPREZENTACIJU SRBIJE? Piksi je IZNENAĐEN, ali njegov ODGOVOR rešava sve DILEME!

Autor:

Sport

28.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su slavili u 171. okršaju i preuzeli lidersku poziciju na tabeli Superlige.

IMAJU LI ZVEZDA I PARTIZAN KANDIDATE ZA REPREZENTACIJU SRBIJE? Piksi je IZNENAĐEN, ali njegov ODGOVOR rešava sve DILEME!

Foto: Vlada LUKIĆ

 

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u martu očekuju prijateljske utakmice u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj.

"Orlovi" će igrati na završnom turniru u grupi sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije, a selektor Dragan Stojković Piksi će do tada isprobati neke nove igrače.

U razgovoru za B92, vođa srpskog tima otkriva da li je posle 171. "večitog derbija" video nekog reprezentativca u redovima Crvene zvezde ili Partizana?

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković i Nikola Antić

- Već duže vremena pratimo, ne samo derbi, nego i sve utakmice Superlige. Drago mi je da sam video jedan zaista dobar derbi. Sažet i kvalitetan, sa dosta šansi i golova. Za mnoge je iznenađenje, pa i za mene, da vidim Partizan ispred Crvene zvezde. Jer, ipak je Partizan u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima roster i grupu igrača gde je ogromna razlika u kvalitetu. Zato sam iznenađen da vidim Partizan na prvom mestu - rekao je Piksi i nastavio:

- Daleko od toga da potcenjujem, taman posla. Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on. To kaže rezultat i tabela. Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize, to nije moj posao. Pitali ste me da li ima igrača za reprezentaciju? Da, ima ih. Ali, ne bih o imenima, sve ćete videti u martu kada objavim spisak za duele protiv Rusije i Kipra - istakao je selektor Srbije Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading