IZNENADNA PROMENA NA MARAKANI! Zvezda dolaskom Milojevića donela VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

22.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli promenili destinaciju priprema za prolećnu sezonu.

IZNENADNA PROMENA NA MARAKANI! Zvezda dolaskom Milojevića donela VAŽNU odluku!

Foto: Starsport

Današnjom promocijom na stadionu "Rajko Mitić" počela je nova era Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde. Proslavljeni trener srpskog šampiona je na užarenoj klupi nasledio Izraelca Baraka Bahara, koji je otpušten posle serije loših rezultata i poraza u 171. večitom derbiju od Partizana na stadionu u Humskoj (1:2).

Odmah tokom konferencije za medije, Milojević je potvrdio da će ekipa nastaviti sa treninzima, kao i da će od ponedeljka praviti detaljnije planove za budućnost. Međutim, pretpostavlja se da će najvažniji deo priprema za prolećni deo sezone biti u Novoj godini. 

Iako datum prozivke još uvek nije poznat, kako prenosi "Sportklub", uprava Crvene zvezde odlučila je da kompletne pripreme ekipa odradi u inostranstvu, preciznije, na Kipru. Baza kluba iz Ljutice Bogdana biće na Pafosu, a očekuje se da ekspedicija srpskog šampiona put "rajskog ostrva" krene 15. januara. Okupljanje će, po svoj prilici, biti nedelju dana ranije.

Foto: Starsport

fubdaleri Crvene zvezde

Pafos je odlično poznata baza za Zvezdu, koja je već imala priliku da radi u ovom mestu, još dok je na klupi sedeo Miodrag "Grof" Božović koji je i preporučio Kipar kao bazu za pripremni period. Najveći razog tome su odlične vremenske prilike u tom periodu, kao i uslovi za treniranje.

Podsetimo, Crvena zvezda je planirala da pripreme organizuje u Antaliji, ali je odlučila da otkaže aranžman u Turskoj i okrene se Kipru. Na "rajskom ostrvu" treniraće tokom zime još šest superligaša, a to su: Partizan, Čukarički, lučanska Mladost, subotički Spartak, Vojvodina i kruševački Napredak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading