BIVŠI KLUB ŽELI ZVEZDINOG STRANCA NAZAD: Sa Marakane ODBILI prvu ponudu!

Autor:

Sport

15.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će biti mnogo promena u igračkom kadru Baraka Bahara.

BIVŠI KLUB ŽELI ZVEZDINOG STRANCA NAZAD: Sa Marakane ODBILI prvu ponudu!

Foto: Starsport

Nakon ispadanja iz Lige šampiona, fudbalerima Crvene zvezde ostaje da odbrane titulu u Superligi srbije.U crveno-belom taboru se spremaju velike promene u igračkom sastavu za vreme januarskog prelaznog roka. U pitanju su pretežno odlazni transferi među kojima se pominje i ponajbolji igrač Zvezde ove sezone, Osman Bukari. 

Reprezentativac Gane u januaru gotovo sigurno napušta Marakanu, a govori se i o odlasku Jovana Mijatovića.

Napad crveno-belih u drugom delu sezone trebalo bi da predvodi Piter Olajinka, a njegov status u klubu se nije dovodio u pitanje do jednog signala iz Češke.

Foto: Starsport

Piter Olajinka u dresu Crvene zvezde

Naime, Slavija iz Praga, bivši klub krilnog ofanzivca, pokazala je ozbiljan interes da ga vrati u svoje redove.

Na Marakanu je poslata ponuda od oko tri miliona evra, ali je za sada stigao negativan odgovor.

Nigerijski napadač ima vrlo čvrstu reputaciju u prestonici Češke kao najbolji strani strelac u istoriji kluba. Upravo iz tog razloga je stekao snažne simpatije navijača Slavije. 

Podsetimo, do poslednjeg trenutka u Slaviji su se vladale nade kako će Olajinka produžiti ugovor, ali je došlo do dogovora sa Beograđanima u decembru, te je na leto stigao u Ljutice Bogdana kao slobodan igrač.

U početku je izgledalo da Piter Olajinka uz Krasoa može da ispuni velika očekivanja postavljena pred na novi napadčki duo. Ipak, kasnije su obojica izgubili status.

Nigerijac je u dresu Crene zvezde u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice i postigao šest golova uz tri asistencije, a ugovor ima do leta 2026. godine.

U Pragu je igrao od leta 2018. do leta 2023. godine i u svim takmičenjima upisao je 183 nastupa, 50 pogodaka i 26 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading