ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE NAVIJAČE! Besplatno na utakmicu protiv Mladosti!

Autor:

Sport

08.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije usrećio mališane.

ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE NAVIJAČE! Besplatno na utakmicu protiv Mladosti!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će sva deca mlađa od 14 godina moći besplatno na utakmicu 18. kola Superlige Srbije protiv lučanske Mladosti koja je na programu u subotu od 16 časova.

- FK Crvena zvezda ima veliko zadovoljstvo da i predstojećeg vikenda otvori kapije na istočnoj strani "Marakane" za najmlađe navijače starosti do 14 godina, koji će ponovo potpuno besplatno moći da uživaju u bravurama naših prvotimaca na superligaškom meču protiv Mladosti iz Lučana u subotu, 9. decembra od 16 časova - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

Dodaje se da će svi ulazi na istočnoj strani najvećeg srpskog fudbalskog objekta biti širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina i ističe da mališani moraju da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

Republika

Foto: Starsport

 

Šampion ima priliku da u ovom meču postane apsolutni svetski rekorder i izbori 122. uzastopnu utakmicu bez poraza na stadionu "Rajko Mitić", dok je trenutno izjednačena sa madridskim Realom.

Španski gigant je od 1957. do 1965. godine napravio seriju od 121. meča bez poraza u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading