UŽAS U ŠAPCU: Fudbaler KOLABIRAO na terenu!

Autor:

Sport

03.12.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve češće dobijamo crne vesti sa sportskih terena.

UŽAS U ŠAPCU: Fudbaler KOLABIRAO na terenu!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Mačve iz Šapca slavili su protiv Smedereva sa 2:1 u utakmici 19. kola Prve lige Srbije, gde je osim fudbala dan obeležila i potresna scena u kojoj je akter bio Efe Uagibe.

U prvi mah nije bilo najjasnije stanje nigerijskog fudbalera, ali, klub iz Šapca se potom oglasio putem zvaničnih kanala za odnose za javnošću, te su u kratkom saopštenju rekli da je sve u najboljem redu s ovim fudbalerom.

Republika

Foto: printscreen

FK Mačva

 

- Pošto je protiv Smedereva izašao iz igre u 63. minutu i kolabirao, stanje Efea Ugiagbea je dobro i stabilno. Nalazi se u bolnici na daljim ispitivanjima, da bi se utvrdio uzrok. Klub mu želi brz oporavak i nada se da će se što pre vratiti u pogon i trening sa ekipom - stoji u saopštenju Mačve.

Podsetimo, nedavno je Šabac bio mesto i još jednog sličnog događaja, kada je na utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije između Mačve i Mladosti GAT fudbaler Šapčana Elajdža Pis pao na zemlju, posle čega je utvrđeno da je imao infarkt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading