JUVENTUS DOVODI NOVOG SRBINA! Menja klub, ali ne i boju DRESA!

Autor:

Sport

24.11.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" krenula u lov na pojačanja.

JUVENTUS DOVODI NOVOG SRBINA! Menja klub, ali ne i boju DRESA!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Iako je reprezentativac Srbije Lazar Samardžić ovog leta bio blizu transfera u Inter, ceo posao je propao u poslednjem trenutku.

Prvotimac Udinezea bi na zimu, iapk, mogao da napusti crno-bele, jer ga mnogi klubovi i dalje žele u svojim redovima. To je potvrdio i njegov menadžer, Karsten Rikar.

– Lazar je oduvek bio profesionalac do kraja, ali je očigledno bio razočaran, ko ne bi? Ipak, to što se desilo nije uticalo na njega od tada. Ima samo 21 godinu, svakako nije njegova poslednja šansa. Sve to je ostavio iza sebe, fokusirao se na Udineze i pokazao kvalitet igrajući kao starter – rekao je Rikar za medije u Italiji.

Foto: Starsport

 

U trku za Samardžića uključio se i slavni Juventus, čije boje brane Lazarovi saigrači iz reprezentacije, Filip Kostić i Dušan Vlahović.

– Do sada smo radili dobro što ne komentarišemo glasine. Juve je očigledno veliki klub, sa velikom istorijom... Njegov ugovor traje do 2026. Važno je razumeti gde može da napreduje i koji je najkorisniji korak u njegovoj karijeri. To je sada Udineze, tamo je srećan i ne žurimo.

Momak rođen u Berlinu je nedavno postao član "orlova", nakon što je pre Nemačke odlučio da nastupa za Srbiju.

– Evropsko prvenstvo će predstavljati prekretnicu za njega i njegovu porodicu, pogotovo što je domaćin Nemačka gde je rođen i odrastao. Veliki turnir je oduvek bio njegov san, zato je izabrao da igra za Srbiju. Iako nije još zaradio toliko minuta u reprezentaciji, polako se prilagođava timu, šemama i stilu igre, pa se nadamo da će sledećeg leta dobiti više – istakao je Karsten Rikar.

Udineze je trenutno na 16. mestu Serije A i ima 11 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading