ALBANCI, GDE ĆE VAM DUŠA? Otišli na EP, pa provocirali SRAMNIM transparentom! UEFA se ne OGLAŠAVA! (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos remiju sa Farskim Ostrvima (0:0), Albanija izborila odlazak u Nemačku.

ALBANCI, GDE ĆE VAM DUŠA? Otišli na EP, pa provocirali SRAMNIM transparentom! UEFA se ne OGLAŠAVA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Albanije se plasirala na Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Nemačkoj, pošto je u poslednjoj utakmici kvalifikacija za ovo takmičenje remizirala sa Farskim Ostrvima rezultatom 0:0.

Na stadionu "Er Albanija" u Tirani viđen je, međutim, sraman transparent na tribinama, koji se proširio na društvenim mrežama i zgrozio ceo svet.

- Bog je Albanac - pisalo je na paroli, koju su istakli najvatreniji navijači Albanije i na taj način udarili po veri, crkvi i Bogu.

 

 

Što se tiče UEFA, iz Evropske kuće fudbala i dalje se ne oglašavaju po pitanju sramnog skandala. Reakcija nema, a da li će ih biti, pokazaće vreme.

Treba reći da su albanski ultrasi posle meča sa Faranima u transu slavlja napravili još jedan skandal, zapalivši zastavu Republike Srbije, o čemu smo već pisali, ali UEFA ni na ovaj sraman potezu nije reagovala.

Podsetimo, pre toga je reprezentativac Albanije Ilber Ramadani proslavljao odlazak na EP u duksu na kome je bio lik ozloglašenog teroriste Adema Jašarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading