PIKSI ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Ove REČI niko nije OČEKIVAO od selektora Srbije!

Autor:

Sport

13.11.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" najavio je da mu uskoro ističe ugovor sa FSS.

PIKSI ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Ove REČI niko nije OČEKIVAO od selektora Srbije!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je uoči prijateljske utakmice sa Belgijom i meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske govorio i o ugovoru koji ima sa FSS.

- Nema potrebe da se boji niko, moj ugovor traje do 31. decembra. U slučaju da se kvalifikujemo, on se automatski produžava do kraja EP. Nisam ni sa kim pričao niti je momenat za to. Ne treba niko da brine, što se tiče mog statusa, biću naravno selektor, nastavljam posao i verujem da ću voditi Srbiju na EP. E sad, ja sam od 31. slobodan agent i mogu da pregovaram, to mi FIFA dozvoljava. Ne postoji mogućnost da obavljam dve funkcije, to je neozbiljno i nemoguće, da budete na dve stolice - priznao je Stojković i pomalo iznenadio javnost.

Srbiji će za plasman na EURO biti dovoljan bod na meču sa Bugarskom. "Orlovi" mogu da obezbede plasman na kontinentalni šampionat već 16. novembra ako Crna Gora ne pobedi Litvaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading