SRBIJA POČINJE PRIPREME ZA NAJVAŽNIJI MEČ! Evo kad se Piksi obraća naciji

Autor:

Sport

12.11.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se sutra okupljaju u Staroj Pazovi

SRBIJA POČINJE PRIPREME ZA NAJVAŽNIJI MEČ! Evo kad se Piksi obraća naciji

Foto: Telkast/printscreen


Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo koje će se održati naredne godine u Nemačkoj. "Orlovima" je potreban samo jedan bod u poslednjem meču protiv Bugarske, koji se igra 19. novembra u Leskovcu, kako bi matematički obezbedili svoje mesto na takmičenju.

Ukoliko Srbija ostane neporažena u ovom meču, ostvariće svoj cilj i konačno se vratiti na veliku evropsku scenu. Ova vest obradovala je sve navijače i ljubitelje fudbala u našoj zemlji, a posebno je značajna jer se naša reprezentacija dugo nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

Međutim, pre odlučujućeg meča sa Bugarskom, "orlove" očekuje prijateljski susret sa Belgijom, koji se igra u sredu. Selektor A tima fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, održaće konferenciju za medije u ponedeljak 13. novembra u SC FSS u Staroj Pazovi, gde će najaviti predstojeće utakmice i početak priprema naše najbolje selekcije.

Pored toga, Srbija ima i dodatnu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo, ukoliko Crna Gora ne ostvari obe pobede u preostale dve utakmice (protiv Litvanije i Mađarske). Ove dve selekcije će se boriti za drugo mesto u grupi, dok su "orlovi" već osigurali prvo mesto.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading