ZVEZDA MERIDIANBET GOSTUJE U ZADRU! Sferopulos zna na koga treba obratiti POSEBNU pažnju!

Autor:

Sport

11.11.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos, hvalio je narednog protivnika ekipu Zadra.

ZVEZDA MERIDIANBET GOSTUJE U ZADRU! Sferopulos zna na koga treba obratiti POSEBNU pažnju!

Foto: Starsport

Crveno-beli su otputovali u Zadar gde će sutra (Arena 1 premijum 17.00) odmeriti snage sa domaćinom u "Krešimir Ćosić" hali u sklopu 7. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener vicešampiona regiona, Janis Sferopulos istakao je da njegovi igrači i on imaju veliko poštovanje za sutrašnjeg protivnika i da će posebno raditi na pripremi utakmice zbog sjajnog Luke Božića.

- Igramo protiv tima koji igra dobru košarku. Imaju odličnu grupu igrača, uključujući i najkorisnijeg igrača AdmiralBet ABA lige Božića - rekao je Sferopulos uoči utakmice protiv Zadra u regionalnom takmičenju.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac

Zadrani dočekuju srpskog šampiona sutra od 17 sati.

- Moramo da budemo skoncentrisani i spremni da igramo našu najbolju košarku i to na obe strane terena - istakao je Sferopulos za klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Meridianbet Dejan Davidovac naglasio je da hrvatski tim ima "domaći teren" u najpozitivnijem smislu.

- Imaju dobre rezultate, sačuvali su najkorisnijeg igrača lige u svojim redovima i sigurno žele dobar rezultat. Na nama je da se posle Barselone osvežimo, pripremimo i odigramo dobru utakmicu. Raspored nije lak, ali moramo da se prilagodimo i dođemo do pobede - zaključio je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading