BAHAR NE MISLI O JANG BOJSU! Evo šta je rekao pred gostovanje Železničaru!

Autor:

Sport

10.11.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju trku sa večitim rivalom iz Humske.

BAHAR NE MISLI O JANG BOJSU! Evo šta je rekao pred gostovanje Železničaru!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je pred utakmicu sa ekipom Železničara iz Pančeva, da njegov tim želi da ode na pauzu zbog reprezentativnih obaveza sa dobrom atmosferom i rezultatom.

Branilac titule u subotu od 18 časova (TV Arena sport Premium 1) dočekuju ekipu Železničara u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

- Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde - rekao je Bahar.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Pred prvotimcima srpskog prvaka su dva meča u domaćem prvenstvu, a zatim gostovanje Jang Bojsu u Bernu, u petom kolu Lige šampiona.

- Crvena zvezda ima utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo. Imamo veliki broj igrača, kvalitetan roster. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom. Biće vremena da govorimo o utakmici protiv Jang Bojsa. Pre toga nas očekuju dve važne utakmice u nacionalnom prvenstvu. Prva je na programu sutra, dok je naredna posle reprezentativne pauze. Kada obe prođu, moći ćemo da razgovoramo o utakmici Lige šampiona - istakao je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading