ZVEZDA UDARA NA NIŠKI RADNIČKI, PARTIZAN NA GRAFIČAR: Određeni parovi osmine finala Kupa Srbije

Autor:

Sport

07.11.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevi osmine finala igraju se 6. decembra.

ZVEZDA UDARA NA NIŠKI RADNIČKI, PARTIZAN NA GRAFIČAR: Određeni parovi osmine finala Kupa Srbije

Foto: Starsport

Pehar Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u osmini finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša, odlučeno je žrebom. Osim branioca titule, mnoge zanima sa kim će igrati Partizan, a koji je za protivnika dobio Črafičar, faktički filijalu crveno-belih. Što se ostalih parova tiče, sastaće se OFK Vršac - Napredak, Čukarički - Javor, Voždovac - Radnički SM, Radnički 1923 - Smederevo, Inđija - Novi Pazar i Mladost GAT - Vojvodina.

Utakmice osmine finala Kupa igraće se 6. decembra, dok ćemo na proleće biti nastavljeno najmasovnije takmičenje kod nas. Tako će četvrtfinala biti programu 10. aprila, polufinala 24. aprila, dok je finale zakazano za 23. maj. Titulu u Kupu Srbije brani Zvezda, koja je u finalu savladala Čukarički.

Podsetimo, ekipe su na poludirigovanom žrebu bile razvrstane u dva šešira. Prvi šešir su činili Crvena zvezda, Čukarički, Partizan, Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac, Radnički 1923 i Napredak. U drugom šeširu bili su Javor, niški Radnički, Mladost GAT, Grafičar, Inđija, Radnički Sremska Mitrovica, OFK Vršac i Smederevo 1924.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading