ZVEZDA POCEPALA TRAJAL: Baharova deca se igrala u Kruševcu

Autor:

Sport

18.10.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na krilima mladih fudbalera slavili u šesnaestini finala Kupa Srbije - 0:6

ZVEZDA POCEPALA TRAJAL: Baharova deca se igrala u Kruševcu

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Trajal u Kruševcu u šesnaestini finala Kupa Srbije. Izabranici Baraka Bahara slavili su sa ubedljivih 6:0 (1:0), a ono što je dodatni plus je to što su svoje mogućnosti pokazali mladi fudbaleri.

Crveno-beli su poveli iz prve prave šanse. Igrao se deveti minut kada su gosti iz Beograda poveli nakon što je autogol postigao Spasojević iz Trajala. Iako nije bilo igrača Zvezde u blizini da mu smetaju, on je na centaršut sa leve strane koji je uputio Lazar Nikolić odigrao glavom i prevario svog golmana.

Rano vođstvo nije promenilo plan crveno-belih. Oni su nastavili da kontrolišu loptu i igru u nameri da na vreme dupliraju vođstvo i reše pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Međutim, tempo utakmice nije obećavao da će pasti gol ali smo videli popriliku sa obe strane. Kruševljani su pripretili preko Radivojević koji je šutirao pored gola. Zatim je priliku imao mladi fudbaler Crvene zvezde Nikola Knežević nakon asistencije Kabića sa desnog boka, ali je glavom šutirao neprecizno.

Tražili su crveno-beli i penal u samom finišu prvog poluvremena zbog igranja rukom. Međutim, arbitri su presudili da odbrambeni igrač Trajala bio van šesnaesterca, iako se na usporenom snimku videlo da mu je leva ruka bila u kaznenom prostoru. Procenite sami.

Republika

Foto: printscreen/Arena sport

 

Čim je počelo drugo poluvreme Zvezda je nastavila sa napadima i trud se isplatio. Senegalski napadač Šerif Endiaje ostao je zaboravljen u srcu šesnaesterca domaćina, dobio loptu i hladnokrvno je poslao iza leđa golmana Trajala.

Ni tu se crveno-beli nisu zaustavili. Nastavila je Zvezda da pritiska zadnju liniju Trajala, doduše to nije bila samo odbrana već ceo tim koji je bio ispred lopte. Zato gol visi o koncu. Zato blickrig Zvezde za dva minuta nije iznenađenje.

Prvo se u strelce upisao mladi fudbaler crveno-belih Jovan Šljivić, rođeni Kruševljanin, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora i matirao nespremnog Jovanovića. Već u sledećem minutu kompletiran je poker. Na semaforu se upisao i Nikola Knežević posle velike greške igrača Trajala na sredini terena. On je povukao kontru i udarcem sa dvadesetak metara pogodio mrežu.

Imao je Trajal priliku da ublaži poraz i to sa bele tačke, ali je Đurović šutirao sa kreča visoko preko prečke. Umesto toga, mladi Mijatović se upisao u strelce, a onda je Šljivić stavio tačku šestim pogotkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading