ITALIJANI BEZ MILOSTI! Drakonska KAZNA za fudbalera Juventusa koji je NAMEŠTAO utakmice!

Autor:

Sport

17.10.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema pomilovanja u Seriji A.

ITALIJANI BEZ MILOSTI! Drakonska KAZNA za fudbalera Juventusa koji je NAMEŠTAO utakmice!

Foto: Ap photo

Ne stišava se kladioničarska afera u Seriji A, pošto su se na "meti" nameštanja našla trojica italijanskih fudbalera. To su Nikolo Fađoli, vezista Juventusa, Sandro Tonali, fudbaler Njukasla i Nikolo Zaniolo, igrač Aston Vile. Tužilaštvo sprovodi opsežnu istragu, jer je profesionalnim igračima u Italiji strogo zabranjeno klađenje. Naročito na svoje utakmice.

Kako prenose italijanski mediji, izrečena je i prva kazna, pošto je Nikolo Fađoli dobio sedam meseci zabrane igranja fudbala. Na nešto blažu meru je uticala njegova saradnja sa istražnim organima i priznanje da se kladio.

Foto: Ap photo

Fađoli prati duel Angise iz Napolija i Kostića

Preostala dvojica, Tonali i Zaniolo su i dalje pod zebnjom, kakve će kazne biti sada za njih dvojicu. Ugledna "Gazeta delo sport" piše da Tonalija očekuje suspenzija od drastičnih 18 meseci.

Prethodnih dana, pojedini mediji u Italiji su pisali o slučaju Nikole Zalevskog koji se navodno kladio da će na jednoj utakmici da dobije žuti karton. Uprkos tome, prema zvaničnim informacijama, Poljak koji je rođen na Apeninima nije pod istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading