SRUŠIO JANG BOJS, PA DOBIO POZIV SRBIJE: Evo ko je novi fudbaler "orlova" iz Švajcarske!

Autor:

Sport

02.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Stevanović iz Sent Galena izabrao zemlju svojih korena.

SRUŠIO JANG BOJS, PA DOBIO POZIV SRBIJE: Evo ko je novi fudbaler "orlova" iz Švajcarske!

Foto: www.profimedia.rs

SRBIN: Mihailo Stevanović

Mihailo Stevanović (21), mladi fudbaler švajcarskog Sent Galena, odlučio je da igra za reprezentaciju Srbije. 

Ofanzivni vezista rođen je u Listalu, gradu u blizini Bazela, i prošao je sve mlađe kategorije švajcarske reprezentacije. Ipak, srce je reklo - Srbija, pa će se talentovani fudbaler najpre staviti na raspolaganje selektoru mlade selekcije Dušanu Đorđeviću

Njegovi najbliži su rodom iz Sremske Mitrovice, a Stevanović je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog gola kojim je srušio Jang Bojs, rivala Crvene zvezde u Ligi šampiona.

- Priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Nikole Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske - piše u saopštenju FSS.

 

 

Inače, Aljoša Vasić je nedavno već debitovao za mladu reprezentaciju Srbije protiv Azrebejdžana, iako je bio na radaru Italije i Bosne i Hercegovine. Inače, on je samo jedan u nizu fudbalera koje je FSS u poslednje vreme privoleo da igraju za zemlju svojih korena. Najatraktivniji i najzvučniji primer sigurno je Lazar Samardžić, mladi vezista rođen u Berlinu, koji trenutno brani boje Udinezea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading