OBRAZ MU JE VAŽNIJI OD PLASMANA! Srbin ODBIO da igra protiv tzv Kosova! Šampion Evrope NAPUSTIO takmičenje!

Autor:

Sport

02.10.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet priča o potezu Marak Rosića.

OBRAZ MU JE VAŽNIJI OD PLASMANA! Srbin ODBIO da igra protiv tzv Kosova! Šampion Evrope NAPUSTIO takmičenje!

Foto: Printscreen/Twitter

Član e-fudbal reprezentacije Srbije Roksić odlučio je da se povuče s kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo.

Tokom učešća u kvalifikacijama prvog dana, Marko je bio deo Barselone i Rome, upisavši pet pobeda iz isto toliko mečeva, ali je pred duel s predstavnikom iz lažne države Kosovo odlučio da se povuče s takmičenja.

Na taj način je izgubio šansu da ode na završni turnir u Rijad, gde mu je svakako mesto da se bori za najviši plasman, ali mu srce nije dozvolilo da novac bude ispred časti. Kao mogući motiv ovakvog čina, dodatno je našao u poslednjim dešavanjima u Banjskoj.

 

 

– Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati – oglasio se Roksić preko društvenih mreža.

U zvaničnom saopštenju je objasnio svoju odluku.

– Posle dve godine u kojima sam bio na svakom takmičenju u Evropi, sada sam odlučio da se povučem. Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen, sa pet pobeda – napisao je popularni Roksa u tekstu pod naslovom "Obraz ispred novca".

Roksić, koji uporedo igra amaterski fudbal na našim prostorima, je već bio prvak Evrope u dresu Srbije u PES-u, kako je bio naziv igrica pre nego što je preimenovana u e-fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading