MI(K)LOŠA VREĐALI U BEOGRADU?! Vrbašanin hladnokrvan: Video sam da me Mađari štite!

Autor:

Sport

28.09.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarska je uvek bila prva! To su hteli moj otac i baka Mađarica, a posle i ja, rekao je Kerkez.

MI(K)LOŠA VREĐALI U BEOGRADU?! Vrbašanin hladnokrvan: Video sam da me Mađari štite!

Foto: YouTube printscreen/Golden Videos

Miloš Kerkez

Miloš Kerkez (19), supertalentovani levi bek koji je nedavno za 18.000.000 evra prešao u Bormut iz AZ Alkmara, ponovo "briljira" u medijima.

Momak rođen u Vrbasu izabrao je da umesto matične Srbije nastupa za reprezentaciju Mađarske, sa kojom je nedavno slavio trijumf u Beogradu (2:1) u kvalifikacijama za EVRO 2024. Novinare iz komšiluka zanimalo je njegovo mišljenje o navodnom pogrdnom skandiranju srpskih navijača.

- Video sam da me Mađari štite. Ono što smo uradili u Beogradu, želimo i u Budimpešti - hladnokrvno će Kerkez i potom dodao:

Uvek volim da napadam, da trčim napred i nazad, ali u reprezentaciji Rosi me je zamolio da ostanem malo više kako bih se manje zamarao defanzivnim zadacima. Uprkos tome, uvek se trudim da pomognem u odbrani.

Foto: Starsport

PORAZ: Fudbaleri Srbije

Naredni duel Srbije i Mađarske Miloša Kerkeza igraće se 14. oktobra u Budimpešti, a ranije je mladi igrač govorio o razlozima zbog kojih je izabrao da nastupa za Mađarsku, a ne za Srbiju.

- Mađarska je uvek bila prva! To su hteli moj otac i baka Mađarica, a posle sam i ja, tako da nije postala nikakva sumnja. Veoma mlad sa 14 godina, odlučio sam da, kada dođe taj trenutak u karijeri, budem deo reprezentacije Mađarske. Da ne govorim o tome da me Srbija nikada nije kontaktirala, ali Mađarska jeste kada sam imao 15 godina. Ovde me poštuju, kao i moju porodicu, to nikada neću zaboraviti - rekao je Kerkez za tamošnje medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading