PIKSI SAOPŠTIO SPISAK "ORLOVA": Selektor pozvao fudbalera Partizana

Autor:

Sport

26.09.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković napravio nekoliko izmena za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

PIKSI SAOPŠTIO SPISAK "ORLOVA": Selektor pozvao fudbalera Partizana

Foto: Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak igrača za oktobarske mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske u Budimpešti 14. oktobra i tri dana kasnije protiv Crne Gore u Beogradu.

Spremio je Piksi nekoliko iznenađenja, pa je tako na spisak seniorskog tima po prvi put uvrstio mladog Mihajla Ilića iz Partizana, golmana Kaljarija Borisa Radunovića, a tu je i Petar Ratkov, napadač Salcburga. Takođe, među "orlove" se vratio i Mijat Gaćinović.

Foto: Starsport

Mihajlo Ilić

Ovo su svi igrači na koje Stojković računa:

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Boris Radunović

Defanzivci: Nikola Milenković, Strahinja Eraković, Stefan Mitrović, Nemanja Gudelj, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Mihajlo Ilić, Filip Mladenović, Aleksa Terzić, Mihailo Ristić

Vezni red: Nemanja Radonjić, Andrija Živković, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Ivan Ilić, Marko Grujić, Filip Kostić, Saša Lukić, Darko Lazović, Dušan Tadić, Lazar Samardžić, Sergej Milinković-Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović

Napadači: Luka Jović, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Petar Ratkov

 

Koliko su predstojeći mečevi važni vidi se po tabeli G grupe. Na njoj su Srbija i Mađarska na deobi prvog mesta sa po 10 bodova, Crna Gora je treća sa osam bodova i sigurno je da će u srpskoj prestonici dodatno pokušati da dodatno pritisne Piksijevu selekciju, dok su Bugarska i Litvanija otpisane sa po dva boda.

Srbiji će nakon ova dva meča ostati još jedan duel i to u Leskovcu protiv Bugarske 19. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

26.09.2023 15:05

Ma on je pun iznenađenja!!! Mene bi iznenadio da kao čovek koji nije imao rezultate, podvuče crtu i da ostavku. Doveo je do toga da me više ne zanima kad igra reprezentacija.