DULJAJ GA JE PRECRTAO! Novi ODLAZAK iz Humske! Partizan RASKINUO ugovor s OVIM fudbalerom!

Autor:

Sport

18.09.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna gde će nastaviti karijeru.

DULJAJ GA JE PRECRTAO! Novi ODLAZAK iz Humske! Partizan RASKINUO ugovor s OVIM fudbalerom!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Iako je prelazni rok u Evropi odavno završen, postoje države gde igrači još uvek mogu da pronađu angažman.

Među takvima je i Izrael, naredna destinacija Nikole Terzića, pošto je krilni fudbaler Partizana sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Humske i karijeru nastavlja u drugoligašu Hapoelu Um al-Fahmu, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor, na godinu uz opciju produžetka na još dve.

On je na početku letnjih priprema bio višak u Humskoj, kada se vratio s pozajmice iz turskog drugoligaša Bandirma, ali je trener Igor Duljaj želeo da mu pruži mogućnost da eventualno promeni svoju sudbinu na pripremama u Sloveniji.

Ipak, kako saznaje "Telegraf", status mu se nije promenio, jer su crno-beli odlučili da pored starosedeoca Kvinsija Meniga, odnosno Ksandera Severine i Alda Kalulua, koji su angažovani u prelaznom roku, priliku pruže omladincima Janku Jevremoviću i Nemanji Trifunoviću.

Republika

Foto: Starsport

 

Zato je Terziću nagovešteno da je najbolje za njega da pronađe bolju sredinu, a tokom prelaznog roka u Srbiji, želeli su ga Radnički 1923 iz Kragujevca, IMT ili Radniku.

Nikola je zatražio i dobio raskid s Partizanom, pa će danas ili sutra otputovati u Izrael na medicinske preglede i završne pregovore. Terzić je u Humsku stigao februara 2021. godine, iz novog superligaša IMT, ali kao igrač Čukaričkog i na početku nije imao šansu da se dokaže. Tek kod trenera Aleksandra Stanojevića dobio je solidnu ulogu, kao bonus.

Budući da u protekloj sezoni više nije spadao "u mlađe", izgubio je i minutažu, pa je zimus prešao u Bandirmu, ali ni tamo nije bio u prvoj postavi.

Što se tiče njegovog mandata u Partizanu, tokom dve i po sezone upisao je 48 utakmice, uz sedam golova i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading