NEMA POVLAČENJA! Partizan MOĆNOM PORUKOM pozvao sve navijače u Humsku! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Sabah iz Azerbejdžana u revanšu trećeg kola Lige konferencija (TV Arena P1, 21 čas).

NEMA POVLAČENJA! Partizan MOĆNOM PORUKOM pozvao sve navijače u Humsku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Grobari u Kelnu

Pred fudbalerima Partizana je veliki izazov u revanš utakmici protiv Sabaha iz Bakua, za plasman u grupnu fazu najmlađeg UEFA takmičenja.

Izabranici Igora Duljaja su se obrukali pre sedam dana i u prestonici Azerbejdžana izgubili (0:2), ali i prikazali očajnu igru. Da na golu nisu imali raspoloženog Aleksandra Jovanovića, koji je u tom duelu odbranio i penal, crno-beli bi pretrpeli mnogo ubedljiviji poraz.

Sa druge strane i dva gola zaostatka donose veliki teret klubu iz Humske, budući da u svojoj bogatoj istoriji, Partizan nikada nije uspeo u Evropi da nadoknadi "minus dva" i eliminiše rivale.

Uprkos tome, svi u "parnom valjku" veruju da mogu do istorijskog podviga, što svedoči i moćna poruka koju su crno-beli poslali svim navijačima, kao i poziv da dođu u što većem broju u "fudbalski hram".

- Sad kad su nas svi otpisali, vreme je da pokažemo svoju snagu. Nema povlačenja. Samo zajedno možemo do pobede - stoji u poruci Partizana upućenoj svim grobarima.

Meč u Humskoj počinje u 21 čas, uz direktne prenose na TV Arena Premium 1 i RTS 1.

Pravdu će deliti Bartož Frankovski iz Poljske, koji je već imao priliku da sudi na Topčiderskom brdu, ali Crvenoj zvezdi pre osam godina u duelu sa Kairatom iz Kazahstana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading