KAKVA "BOMBA" NA MARAKANI: Crvena zvezda želi NAJVEĆE POJAČANJE u istoriji kluba?!

Autor:

Sport

01.08.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije "cilja" brutalnog vezistu.

KAKVA "BOMBA" NA MARAKANI: Crvena zvezda želi NAJVEĆE POJAČANJE u istoriji kluba?!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Crvena zvezda je sklopila veoma moćan tim, verovatno najjači u novijoj istoriji ovog slavnog kluba.

Crveno-beli su tokom leta bili veoma aktivni na tržištu, dovedeno je nekoliko odličnih fudbalera, a kada se tome dodaju Piter Olajinka, odnosno Marko Stamenić, čiji je transfer završen još početkom godine, jasno je da je Barak Bahar sebi obezbedio veoma ozbiljnu grupu momaka.

Međutim, to nije kraj, a Zvezda je "naciljala" još jedno pojačanje, koje bi moglo da nadmaši sva prethodna. Naime, kako saznaje "Maxbet Sport", Crvena zvezda je zainteresovana za Tijemua Bakajoka, bivšeg fudbalera Čelsija i Milana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijemu Bakajoko u dresu Milana

Reč je o 28-godišnjem Tijemu Bakajoku. On je trenutno slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa “plavcima”. Fizički ispunjava sve kriterijume koji su potrebni Baraku Baharu i njegovom stručnom štabu za misiju u Ligi šampiona. Kontakt je uspostavljen i iz Francuske stižu pozitivne vibracije.

Ono što je najveći problem kod sjajnog Francuza jeste to što je u dresu Milana, kao pozajmljen igrač, odigrao svega tri meča, na kojima je sakupio 39 minuta. Ni godinu pre toga nije bilo ništa bolje, pošto je uspeo da odigra samo 18 utakmica u sezoni.

Ipak, svi znaju o kakvom se igraču radi, kakav kvalitet poseduje, a nema dileme da bi njegov dolazak na Marakanu sve promenio.

Videćemo u narednim danima u kom pravcu će se ova priča razvijati, a nije isključeno da Zvezda pred start Lige šampiona dobije brutalno pojačanje, sigurno najveće u 21. veku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PLJACKA VEKA

01.08.2023 23:58

Izgleda da se VUCIC sprema