NA RUCI PRAVO BOGATSTVO! Luka Jović nosi sat vredan kao TROSOBAN STAN u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Sport

28.07.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fiorentine na Marakani se pojavio sa "čukom" od 180.000 evra.

NA RUCI PRAVO BOGATSTVO! Luka Jović nosi sat vredan kao TROSOBAN STAN u Beogradu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Fiorentinu sa 5:0 u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred start nove sezone Superlige Srbije.

Četa Baraka Bahara dominirala je na ovom meču, a kada se pogledaju i ostali susreti na kojima je izraelski stručnjak sedeo na klupi deluje da će ovo biti istorijska sezona.

U pripremnom periodu Zvezda je pokazala koliko je jaka, te je pobeđivala kvalitetne evropske klubove poput Zenita (2:1), Fenerbahčea (3:1) i Fiorentine (5:0), a padali su i Nefči (4:0), Borac iz Banjaluke (2:0), selekcija Užica (3:1) i TSC (3:0). Dakle - sedam utakmica, isto toliko pobeda uz 22 postignuta i samo tri primljena gola. Impresivno!

Za tim Fiorentine protiv Crvene zvezde nastupio je i Luka Jović čiji je povratak na Marakanu bio veoma emotivan. Uručen mu je i poseban poklon, a prilikom dolaska u Beograd svi su zapazili Jovićev sat koji je nosio na ruci i koji vredi pravo bogatstvo!

Kako piše specijalizovana Instagram stranica "Sat na ruci", u pitanju je Patek Philippe Nautilus ref. 5711/1R napravljen u roze zlatu sa brojčanikom braon boje koji je "blještao" na zglobu njegove leve ruke, a njegova cena je 180.000 evra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Prečnik ovog sata je 40mm, pokreće ga automatski mehanizam i na ruci se nosi znanto veći zbog specifičnog oblika kućišta - navodi se na pomenutoj stranici.

Jović dakle na ruci nosi sat vredan kao trosoban stan u Beogradu, a da li će se uskoro i vratiti u prestonicu Srbije ostaje da se vidi. Italijani spekulišu o povratku Luke Jovića na Marakanu i možda "bomba" prelaznog roka "eksplodira" u samom finišu istog!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading