SMS NAPUŠTA LACIO! Doneta odluka - evo gde Sergej NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

10.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin će otići iz Rima posle više od osam godina.

SMS NAPUŠTA LACIO! Doneta odluka - evo gde Sergej NASTAVLJA karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković Savić, reprezentativni vezista Srbije, karijeru će nastaviti u saudijskom Al Hilalu.

Kako saznaje Mozzart sport, ostalo je da se utanače završni delovi ugovora, a prema prvim najavama, čitav posao bi, zajedno sa obeštećenjem i ugovorom za našeg fudbalera, trebao da iznosi oko 150.000.000 evra.

Godinama je u evropskom fudbalu Sergej Milinković Savić jedna od glavnih priča, ali je već osam sezona naš reprezentativac ostao u Laciju, uprkos brojnim povezivanjima sa najjačim klubovima Starog kontinenta.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić u dresu Lacija

Ipak, sada je došlo vreme za rastanak. Ove godine je postalo jasno da će otići iz Lacija, jer mu ugovor ističe naredne sezone, a iako je sam Milinković Savić želeo da ostane u Evropi, kako bi igrao ozbiljan, takmičarski fudbal, čini se da će postati jedan od brojnih igrača koji su ove godine krenuli put Saudijske Arabije.

Podsetimo, Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000. SMS bi trebao samo da nastavi niz sjajnih transfera, a osim njega, čelnici Al Hilala žele da u svojim redovima vide i Bernarda Silvu, pa je jasno da će velikan iz Saudijske Arabije naredne sezone imati jako moćan tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading