URNEBESNO PRIZANJE BRUSA BRAUNA: Osećam se loše zbog Nikole Jokića! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin napravio "košmar" Amerikancu.

URNEBESNO PRIZANJE BRUSA BRAUNA: Osećam se loše zbog Nikole Jokića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Denvera Brus Braun žali se na Nikolu Jokića, jer se zbog njega napio na proslavi titule u Las Vegasu.

 

 

- Osećam se loše i za to krivim Nikolu Jokića. Ne znam kako sam dozvolio da me ovoliko napije, ne znam šta sam sinoć popio, ali za sve krivim igrača broj 15 - rekao je Brus Braun u svom Instagram lajvu.

Mnogobrojni snimci iz Las Vegasa pokazuju da je bilo velike količine alkohola, kao i plesa i zabave, a sve je dokumentovano u nekoliko video snimaka. Na jednom se vidi kako je Jokić i zaigrao, kada je umalo i pao, ali ga je zadržao jedan od saigrača. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video snimcima u nastavku teksta.

 

 

Podsetimo, košarkaši Denver Nagetsa postali su novi šampioni NBA lige u noći između ponedeljka i utorka. Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89.

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading