LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: U Zvezdi su MONSTRUMI, Stanojević je oštećen za titulu!

Autor:

Sport

10.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler, a sada jedan od najboljih trenera u zemlji, dao je ekskluzivni intervju čitaocima našeg portala.

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: U Zvezdi su MONSTRUMI, Stanojević je oštećen za titulu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalskih trenera Nenad Lalatović bio je novi gost naše emisije "Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte".

Lalatović je u razgovoru koji je trajao duže od pola sata bez dlake na jeziku pričao o raznim stvarima, a jedna od zanimljivijih je da bi Crvena zvezda morala da prođe grupnu fazu Lige šampiona.

- Čitam izjavu Zvezdana Terzića koji kaže da Zvezda u Ligi šampiona igra sa monstrumima. Pa i vi ste monstrumi za našu ligu... Ne možeš da me pobediš bez pomoći sudija, a ja vodim Mladost GAT i Radnički iz Niša. Ti tvoje igrače monstrumski plaćaš. Neću alibi za Crvenu zvezdu, ušli ste u Ligu šampiona jer ste ovde nepobedivi, ali ako ne prezimite u njoj to je neuspeh za klub i Zvezdana Terzića.

Vratio se Lalatović i na sezonu 2021/22 u Superligi, za koju veruje da je Partizan trebalo da postane šampion Srbije.

- Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao zvezdaš to hoću da kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija poslednjem igraču u odbrani "brđana" za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-beli tada pobedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Kompletan vaš intervju sa popularnim Lalatom možete pogledati u video snimku na početku teksta, ali i na YouTube kanalu Republika News.

Takođe, najzanimljivije isečke razgovora možete pogledati na Instagram profilu vaš.vip.intervju, gde ćete naći i detalje iz prethodnih epizoda emisije "Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte".

Podsetimo, prethodni gost naše emisije, bio je bivši fudbaler Partizana Bojan Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading