ZVEZDA DOBIJA NOVOG ČUVARA MREŽE: Bahar SKLANJA Borjana sa gola srpskog šampiona!

Autor:

Sport

31.05.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka na Marakani.

ZVEZDA DOBIJA NOVOG ČUVARA MREŽE: Bahar SKLANJA Borjana sa gola srpskog šampiona!

Foto: Starsport

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar potražiće novog golmana. Prema pisanju "Telegrafa", Izraelac je to već saopštio kapitenu crveno-belih Milanu Borjanu, koji je nedavno osvojio novu duplu krunu sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Ovakav stav izraelskog stručnjaka sigurno je posledica kiksa čuvara mreže reprezentacije Kanade tokom prošlogodišnjeg ple-pfa za plasman u Ligu šampiona, kada je Zvezda eliminisana od Makabija iz Haife.

Takođe, srpski šampion se neće mešati u Baharove odluke, jer je on dobio potpuno odrešene ruke što se tiče startnih 11 naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Bahar "presekao" o Borjanu

Za sada nije poznato ko će zauzeti mesto među stativama, a naš najtrofejniji tim će verovatno potražiti pojačanje.

Podsetimo da je Borjan na Marakani od 2017. godine, svoje ime je ugradio u sve klupske uspehe, a gol zemlje "Javorovog lista" je branio za vreme Mundijala u Kataru. Da li će na leto potražiti novu sredinu, ili će se boriti za mesto u startnoj postavi, videćemo do kraja letnje pijace...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading