TRANSFER KARIJERE: Dušan Vlahović na korak od prelaska u evropskog GIGANTA!

Autor:

Sport

31.05.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan klub koji je srpskog napadača označio kao metu broj jedan u prelaznom roku.

TRANSFER KARIJERE: Dušan Vlahović na korak od prelaska u evropskog GIGANTA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović slavi gol protiv Sevilje

Bajern iz Minhena se uključio u trku za dovođenje fudbalera Juventusa Dušana Vlahovića, prenosi nemački "Bild".

Kako se navodi, trener šampiona Nemačke Tomas Tuhel označio je 23-godišnjeg Srbina kao prioritet za letnji prelazni rok.

Vlahović je od ranije na listi želja Mančester Junajteda i Čelsija, koji je čak poslao i zvaničnu ponudu od 80 miliona evra na adresu Juventusa.

Bild tvrdi da će Bajern učiniti sve da pobedi konkurenciju u trci za potpis Vlahovića koji će izvesno napustiti Torino, jer klub neće igrati Ligu šampiona, a ima i neizvesnu budućnost zbog kazne oduzimanja bodova i finansijskih problema.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Juventus je pre 16 meseci doveo Vlahovića iz Fjorentine za 75 miliona evra, a sad je spreman da ga proda za malo veći iznos od uloženog jer je klubu neophodan novac zbog finansijske konsolidacije.

Podsetimo, osim engleskih velikana, u borbi za potpis našeg reprezentativca se nalazio i Atletiko Madrid. Sve je jasnije da Vlahovića naredne sezone nećemo gledati u Torinu, ali je pitanje za kog evropskog giganta će se Srbin odlučiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading