SPEKTAKULARAN FUDBAL NA ŠVAJCARIJI NA ZLATIBORU! Zvezdica silna u grupi Lige budućih šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica Lige budućih šampiona u fudbalu za klince od 2010. do 2015. godišta održava se ovog vikenda na Zlatiboru.

SPEKTAKULARAN FUDBAL NA ŠVAJCARIJI NA ZLATIBORU! Zvezdica silna u grupi Lige budućih šampiona! (VIDEO)

Foto: Republika

Ekipa Zvezdice, generacija 2015.

Najbolje ekipe iz 11 gradova sabrale su se na 11 malih terena u kompleksu Švajcarija na srpskoj planinskoj lepotici i pravo je uživanje gledati te klince koji su budućnost srpskog fudbala.

- Duga tradicija, 27 godina, sedmo Republičko takmičenje. Ponosan sam, srce mi je puno kada vidim ovu nasmejanu decu. Njih je 1.480 ovde, i dečaka i devojčica, 108 ekipa! Hvala domaćinima iz Sportskog centra Čajetina, koji su omogućili da deca igraju na glavnom i pomoćnom terenu FK Zlatibor, na prirodnoj travi, što je za većinu klinaca prvo iskustvo takve vrste. Veliko hvala našim pokroviteljima iz Sportskog saveza Srbije. Zaista sam oduševljen, neka pobedi najbolji - rekao nam je Igor Marković, deo tima koji gotovo tri decenije uspešno organizuje Ligu budućih šampiona:

Republika

Foto: Republika

 

- Svi klinci su dobri, neki će u budućnosti sigurno obući i dres reprezentacije Srbije, ali u generaciji 2015. prvog dana odskočio je jedan tim - Škola fudbala Zvezdica.

Foto: Republika

 

Sa dve ubedljive pobede u grupi Vuk, Golub, Mita, Perke, Mimi, Mare, Nikša, David, Kosta, Šeki, Biske, Filip i Pejča, prošetali su se do nokaut faze.

- Posao nas trenera je da decu privučemo na sport, a što se mene lično tiče - na fudbal. Mnogo je lep osećaj kada vidite da se ovako deca druže, poštuju na terenu i van njega, da su na ispravnom putu. Rezultat u mlađim kategorijama nije u prvom planu, ali svi koji se bave sportom vole da pobeđuju, pa tako i moja deca kojoj stvarno dobro ide - ponosno će Ivan Đurović, trener i vlasnik Zvezdice.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading