BRUKA U LIGI ŠAMPIONA! Otac Erlinga Halanda NAPRAVIO neviđen SKANDAL! Obezbeđenje moralo da REAGUJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac najboljeg fudbalera Mančester sitija Erlinga Halanda, Alf-Inge, izbačen je sa polufinala Lige šampiona.

BRUKA U LIGI ŠAMPIONA! Otac Erlinga Halanda NAPRAVIO neviđen SKANDAL! Obezbeđenje moralo da REAGUJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Halandov otac

Nije uspeo Erling Haland da postigne gol za "građane", kojim bi Mančester siti stigao do pobede nad Realom u prvom meču polufinala Lige šampiona, ali je njegov otac Alf-Inge dospeo u centar pažnje.

Ružne scene viđene su na "Bernabeu", roditelj jednog od najubojitijih napadača današnjice, morao je da napusti stadion Madriđana.

Razlog tome bio je sukob koji je Alf-Inge imao sa navijačima "kraljevskog kluba", pa je moralo da interveniše i obezbeđenje, kako bi zamolilo Norvežanina da napusti poprište utakmice.

Njegov sin Erling Braunt Haland više puta se tokom meča našao "na udaru" navijača Reala, koji su ružno skandirali golgeteru prvaku Engleske, pa je Alf-Inge odlučio da im se "revanšira".

Neposredno pošto je rukama pokazivao kao ušima, skrećući pažnju pristalicama Madriđana da samo nastave da prozivaju Erlinga, Halandov otac je navodno iznervirao navijače Reala obzirom da je bacao kikiriki po njima.

Krajnje iznenađujuće ponašanje Halanda seniora, budući da je pre 12 meseci boravio u španskoj prestonici na pregovorima oko eventualnog prelaska svog sina u redove madridskog Reala, kada je Erling odlazio iz Borusije Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading