NA MARAKANI SU MU PRIREDILI IZNENAĐENJE! Fudbaler Zvezde PLAKAO kao kiša! Emocije ga SLOMILE! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleks Vigo proslavio je u petak 24. rođendan, a u Ljutice Bogdana su se potrudili da ga prijatno iznenade.

NA MARAKANI SU MU PRIREDILI IZNENAĐENJE! Fudbaler Zvezde PLAKAO kao kiša! Emocije ga SLOMILE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić i Gelor Kanga

Odmah po dolasku iz River Plate, Aleks Vigo je postao neizostavan deo startne jedanaestorice i golom u 169. Večitom derbiju se "usidrio" u srca Delija.

Argentinac je stigao na pozajmicu iz slavnog kluba sa Monumentala, a sjajne partije promovisale su ga u jednog od najboljih defanzivaca crveno-belih.

Vigo je u petak napunio 24 godine, dok su se na Marakani potrudili da prirede lepo iznenađenje svom fudbaleru.

Naime, u Zvezdi su učinili sve da na neki način dočaraju atmosferu iz domovine Aleksu na njegov divan dan, pa su tako došli do njegove porodice i najbližih prijatelja i svako od njih je poslao snimak.

Na snimcima su se ređali: roditelji, braća, sestre i prijatelji koje je Vigo gledao na telefonu, da bi odmah posle prvog obraćanja svog oca, Aleks zaplakao. Suze nije mogao da sakrije, lile su kao kiša, pa se trudio da ih sakrije brišući obraze.

Ipak, savladale su ga emocije, pogotovo jer su se menjali njegovi najbliži na ekranu, ali je vremenom Vigo pokazivao i nasmejano lice.

Posle svega, Aleks se zahvalio upravi i ljudima iz Crvene zvezde, naglasivši da je oduševljen lepim poklonom za 24. rođendan, kojim se na neki način malo približio porodici i najbližim prijateljima.

Defanzivac je u tabor srpskog šampiona stigao na pozajmicu iz Rivera, koja mu ističe poslednjeg dana ove godine. Na Marakani imaju pravo da ga otkupe na kraju pozajmice za 2,2 miliona evra u nekoliko rata.

U dosadašnjem toku sezone, Aleks Vigo je upisao 13 mečeva, tri puta bio strelac, od toga jednom u derbiju prilikom simuliranja rafala ka navijačima Partizana, dok je i zabeležio i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading