SVE SE UROTILO PROTIV SRBINA: Vlahović zbog PROKLETSTVA leti iz Juventusa!

Autor:

Sport

13.04.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji na "čizmi" bruje o kobnom broju.

SVE SE UROTILO PROTIV SRBINA: Vlahović zbog PROKLETSTVA leti iz Juventusa!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Srpski centarfor Dušan Vlahović na leto bi mogao da promeni klub, a italijanski mediji otkrivaju da razlog tome leži u prokletstvu broja 9 koji je uzeo!

Naime, od 90-ih godina prošlog veka, od kada igrači nose isti broj tokom sezone, samo su njih dvojica "devetku" italijanskog velikana nosila duže od dve godine. Reč je o Filipu Inzagiju i Vićencu Jakvinti, dok su "staru damu" ekspresno napuštali napadači kalibra Mirka Vučinića, Alvara Morate, Gonzala Iguaina...

Reprezentativac Srbije je poslednji prvenstveni gol za Juve dao još 7. februara, protiv Salernitane, a od tada je tresao mreže rivala samo u Ligi Evrope, kao i na stadionu "Pod Goricom - u dva navrata.

Za njega se raspituju brojni evropski giganti, dugo ga juri Mančester junajted, a nedavno se pojavila informacija da bi karijeru mogao da nastavi u Bundesligi.

Vlahović je zbirno odigrao 20 prvenstvenih mečeva tekuće sezone, dao je osam pogodaka, a preduslov njegovog ostanka u Torinu tiče se plasmana u Ligu šampiona, koji je najrealniji kroz drugo po rangu evropsko takmičenje. Juventus je dogurao do četvrtfinala u kome ga čeka dvomeč sa Sportingom iz Lisabona. Prvi susret na programu je večeras od 21 čas u "gradu Fijata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading