DELIJE SE OGLASILE POSLE KAZNE ZVEZDI: Navijači crveno-belih imaju JASNU poruku!

Autor:

Sport

07.04.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sever se nikada neće odreći generala Ratka Mladića, niti bilo kog drugog srpskog vojskovođe iz odbrambeno otadžbinskih ratova!"

DELIJE SE OGLASILE POSLE KAZNE ZVEZDI: Navijači crveno-belih imaju JASNU poruku!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila danas je danas Crvenu zvezdu jednom utakmicom bez prisustva navijača, zbog incidenata na meču 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Navijači crveno-belih, popularne Delije, oglasile su se nakon novih sankcije koje su izrečene njihovom klubu. Saopštenje prenosima u celosti.

Republika

Foto: Starsport

Delije

- Decenijama smo prinuđeni da u evropskim takmičenjima trpimo i domišljamo se kako da iskažemo neki stav koji je suprotan onome što FIFA, UEFA i na kraju krajeva Evropska unija misli. Ne dozvoljavamo da bez otpora prolaze stvari poput nelegalnog ubacivanja izmišljene države "Kosovo" u njihova takmičenja, suprotno svim zakonima koji su oni sami pisali. Ipak, tu smo u njihovom takmičenju, naš je izbor da li ćemo i kako iskazati svoje stavove koji su za njih neprihvatljivi, pa se nekada dešavalo da nam zatvore stadion zbog toga.

U domaćem prvenstvu, ne pada nam na pamet, da ovako gledamo i najmanje što možemo da uradimo za ljude koji su žrtvovali svoje živote braneći srpski narod i teritorije je da ih ne zaboravimo!  Sever se nikada neće odreći generala Ratka Mladića, niti bilo kog drugog srpskog vojskovođe iz odbrambeno otadžbinskih ratova!  Mi presude Haškog tribunala ne prihvatamo, smatramo ih ništavnim i tek sada će se još jače, kad god mi budemo mislili da treba, čuti ime našeg junaka na stadionu Rajko Mitić. Tamo gde je pravda ustvari nepravda, gde se ljudi selektivno osuđuju, mi ne želimo da ćutimo ako drugi hoće! MLADIĆU MOJ PROBLEM JE TVOJ - piše u saopštenju Delija.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde će kaznu odraditi u 30. kolu Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, u ponedeljak od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading