HRVATI PIŠU: Zvezda u KLINČU sa Dinamom i Hajdukom! Razlog će NALJUTITI "delije"!

Autor:

Sport

28.03.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači bi mogli da reaguju.

HRVATI PIŠU: Zvezda u KLINČU sa Dinamom i Hajdukom! Razlog će NALJUTITI "delije"!

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak od titule u Superligi Srbije i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Na Marakani se, polako ali sigurno, formira tim za narednu sezonu, a prema pisanjima hrvatskih medija na meti crveno-belih je i 21-godišnji defanzivac Ciriha, Bećir Omeragić.

Kako je preneo portal "Index.hr", za usluge Omeragića zainteresovani su Zvezda, ali i hrvatski velikani Dinamo i Hajduk, te ostaje da se vidi u kom smeru bi mladi i povremeni seniorski reprezentativac Švajcarske mogao da ode. 

Bećir Omeragić ima ugovor do juna ove godine sa Cirihom, a njegovi roditelji su poreklom iz Dervente i Prijedora što bi mogao biti kamen spoticanja u pregovorima sa Zvezdom.

Poznato je da "delije" nisu baš blagonaklone prema angažovanju fudbalera poreklom iz bivših zemalja Jugoslavije, te je moguće da će upravo navijači biti prepreka u ovom transferu.

Prema proceni Transfermarkta, Bećir Omeragić vredi šest miliona evra, a čitavu svoju profesionalnu karijeru proveo je u Cirihu. Odigrao je 104 utakmice i nije se upisao u strelce.

Za reprezentaciju Švajcarske skupio je četiri nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading