ITALIJANSKA IKONA OPLELA PO VLAHOVIĆU: Dušan ima problem u glavi! (FOTO)

Autor:

Sport

26.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možda Dušan u reprezentaciji ima manji pritisak nego u Juveu, gde je dres težak i od broja 9 se očekuje postigne gol na svakoj utakmici."

ITALIJANSKA IKONA OPLELA PO VLAHOVIĆU: Dušan ima problem u glavi! (FOTO)

Foto: Starsport

Gol Dušana Vlahovića u pobedi Srbije protiv Litvanije (2:0) privukao je pažnju i na Apeninskom poluostrvu. Luka Toni, nekadašnji centarfor Juventusa, uporedio je Vlahovićeve igre u dresu "orlova" i u redovima torinskog kluba.

- Možda Dušan u reprezentaciji ima manji pritisak nego u Juveu, gde je dres težak i od broja 9 se očekuje postigne gol na svakoj utakmici. Neophodno je da ostane miran, da ne psuje i nervira se kada promaši gol - rekao je Toni za "Gazetu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Toni

Vlahović je protiv Litvanije postigao gol na asistenciju Dušana Tadića i upisao se u strelce iz igre prvi put od 16. februara, a Italijan bogate biografije istakao je da je izvor Srbinovog problema glava.

- Video sam kako Vlahović raste u poslednjih nekoliko utakmica sa Juveom. Samo ie potrebno da se navikne da igra u velikim timovima. Nikad se ne zaboravlja kako postići gol, a Dušan zna da pogađa. O tome ne treba ni raspravljati - kazao je Toni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading