MNOGO MU ZNAČI: Vlahovića preplavile emocije posle novog gola za Srbiju

Autor:

Sport

24.03.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "orlova" stavio je tačku na meč sa Litvanijom.

MNOGO MU ZNAČI: Vlahovića preplavile emocije posle novog gola za Srbiju

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Fudbalska reprezentacija Srbije na najbolji mogući način je otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto je u prvom kolu Grupe G pobedila Litvaniju.

"Orlovi" su slavili rezultatom 2:0, a tačku na meč stavio je Dušan Vlahović koji je postigao drugi gol.

Mnogo je bitno, mnogo mi znači, pogotovo što je za reprezentaciju. Nadam se da ću nastaviti ovako i što je najbitnije, da pobeđujemo - prokomentarisao je taj gol centarfor Juventusa.

Potom je pričao o samom meču.

Sigurno je bilo najbitnije da pobedom otvorimo kvalifikacije. Nastavljamo dalje, još jače, još gladnije, koncentrisanije. Čeka nas važna utakmica u ponedeljak i to je sad fokus.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Na kraju je odogovrio i na pitanje da li su "orlovi" razmišljali o duelu sa Crnom Gorom, koji se igra u ponedeljak, čak i pre susreta sa Litvancima.

- Nikada ne razmišljamo unapred. Čekala nas je ova utakmica koja nije bila nimalo laka. Pokušali su da nas uhvate iz kontre i najvažnije da smo pobedili - poručio je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading