SUSPENZIJA PREKO GODINU DANA? Muk u Londonu zbog Mitrovića!

Autor:

Sport

21.03.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije je udarna vest, da li je Englez preterao?

SUSPENZIJA PREKO GODINU DANA? Muk u Londonu zbog Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Pol Fild, prvi čovek sudijske organizacije na Ostrvu, izjavio je da srpskog centarfora Aleksandra Mitrovića čeka drakonska kazna posle incidenta na "Old Trafordu".

Fulam je u okviru FA kupa poražen od Mančester junajteda rezultatom 3:1, a Srbin je zbog protesta kod glavnog sudije Kavanoa zaradio crveni karton zbog koga može pauzirati preko deset utakmica.

- Nadam se da će biti suspendovan na više od deset utakmica. Na amaterskom nivou, igrača kažnjavaju sa godinu dana, zašto ne bi bilo tako i na profesionalnom? Setite se šta je Erik Kantona učinio pre skoro 30 godina, i za to je dobio devet meseci. Mislim da i ovde treba da se odradi neka solidna kazna - naveo je Fild za "BBC".

 

 

Mitar je tekuće sezone bio strelac 11 premijerligaških golova, a videćemo kako će se klub sa stadiona "Krejven Kotidž" snaći bez svog najboljeg igrača u završnici sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading