TAKO SE TO RADI! Filipsovci BRUTALNO KAZNILI navijača koji je NAPAO Dmitrovića!

Autor:

Sport

20.03.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Marko Dmitrović napadnut je tokom utakmice osmine finala Lige Evrope između PSV-a i Sevilje.

TAKO SE TO RADI! Filipsovci BRUTALNO KAZNILI navijača koji je NAPAO Dmitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Meč je odigran 23. februara u Ajndhovenu, kada je jedan huligan utrčao na teren i krenuo da se obračuna sa Dmitrovićem. Tom prilikom, ustanovljeno je da se nalazio pod uticajem alkohola, sa 1,6 promila u krvi.

U PSV-u su rešili da se obračunaju sa ovim mladićem, koji je već iza rešetaka i služi tromesečnu zatvorsku kaznu, ali i da pošalju poruku svim ultrasima i sličnim huliganima.

Naime, Filipsovci su izrekli kaznu napadaču na Srbina, a onda glasi - 40 godina neće smeti da "priviri" na stadion u Ajdnhovenu!

Holandski gigant želi da pokrene i postupak za naknadu štete po klub od strane huligana koji je trenutno na izdržavanju tromesečne zatvorske kazne, od kojih je jedna uslovno.

Interesantno da je isti počinilac već dva puta imao zabranu ulaska na stadion, a čak nije smeo da prisustvuje ni meču sa Seviljom, kada se dogodio incident. Ovakav razvoj situacije naterao je PSV da uđe u obračun sa huliganima.

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, Marko Dmitrović je danas dospeo u centar pažnje, budući da je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi na konferenciji u Staroj Pazovi potvrdio da golman Sevilje više neće braniti za državni tim.

On je za Srbiju branio 19 puta, a prethodno je čuvao mrežu mlade i omladinske selekcije nacionalne selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading