HOĆE LI PRIJAVITI OLAJINKU POLICIJI? Komentator pljuvao po Zvezdi i Srbiji! BRUKA i SRAMOTA "Sport kluba"

Autor:

Sport

18.03.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigao letvicu neprofesionalizma na novi nivo.

HOĆE LI PRIJAVITI OLAJINKU POLICIJI? Komentator pljuvao po Zvezdi i Srbiji! BRUKA i SRAMOTA "Sport kluba"

Foto: Tanjug/AP

Piter Olajinka

Fudbaleri Slovana iz Libereca i praške Slavije remizirali su 2:2, u utakmici 24. kola češkog prvenstva, a centralna figura bio je Piter Olajinka.

Nigerijac koji na leto kao slobodan igrač stiže u Crvenu zvezdu je u 30. minutu postigao gol za 1:1, ali je u 89. dobio direktan crveni karton, dok je njegov tim bio u vođstvu.

Posle toga je Slovan došao do gola vrednog boda, ali to nije glavna tema, već sramne reči komentatora "Sport kluba" nakon što je Olajinka isključen.

Videćemo da li će fudbaler i uprava kluba iz Libereca prijaviti Olanjinku policiji, čisto da se novi fudbaler Zvezde navikne na uslove u Srbiji - rekao je komentator "Sport kluba", aludirajući na odlazak Filipa Petruševa u policiju, nakon što ga je Matijas Lesor ničim izazvan mučki udario pesnicom u glavu po završetku večitog derbija.

Ovim komentarom je čovek koji je prenosio meč Slovan - Slavija podigao letvicu neprofesionalizma na do sada neviđen nivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ricke

19.03.2023 14:23

Zasto neprofesijalno, zato sto ima hrabrosti da kaze nesto sto vi ne zelite ili ne smete?

Bobi

20.03.2023 17:58

Radi masinerija,sta je koga komentator uvredio,otkud ti znas da je Lesor nicim izazvan reagovao?Takvih gurkanja milion a vi ostrasceni cigani i bednici da samo znate da ce proci tiranija,usnatog coravog tvorze laboliranog mrtvaca sve ce doci na naplatu.A ti profesionalni novinarcicu naruceni da branis lopove i tebe ce stici pravda!!!!!