HAOS U REALU! Pobuna u svlačionici Madriđana, ONI su OKRENULI LEĐA Anćelotiju!

Autor:

Sport

07.03.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala spremaju se za revanš meč osmine finala protiv Liverpula (5:2), ali su stvari u šampionu La lige daleko od idilične.

HAOS U REALU! Pobuna u svlačionici Madriđana, ONI su OKRENULI LEĐA Anćelotiju!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Ekipa je sve dalje od odbrane titule u Primeri, pošto je remijem protiv Betisa ostala na devet bodova zaostatka za vodećom Barselonom.

To, praktično, znači da su šanse da Real odbrani titulu svedene na minimum, dok  radio stanica Cadena SER prenosi da je došlo do pobune protiv italijanskog stručnjaka, jer je sve više igrača koji su nezadovoljni načinom na koji vodi tim.

Najpre su isplivale priče da su Dani Sebaljos, Marko Asensio i Eden Azar "izdali" Karlitosa, a potom su se protiv njega okrenuli još neki fudbaleri. Upire se prstom da su Eduardo Kamavinga i Oreljen Čuameni "predvodnici", pa je to već petorica prvotimaca koji mu "pričaju iza leđa".

Bivši igrač Rena nije zadovoljan što sve češće igra levog beka, dok nekadašnji as Monaka igra sve ređe. Očekivao je da dobije veću minutažu odlaskom Kazemira u Mančester junajted, ali nikako da se izbori za startnu jedanaestoricu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Zanimljivo i da predsednik Reala Florentino Perez stao na stranu skupo plaćenih fudbalera, pa je čak predložio Anćelotiju da je vreme da na klupu sednu Luka Modrić i Toni Kros, što Italijan neće ni da čuje.

To je razlog nezadovoljstva u svlačionici i sve su glasnije priče o njegovoj eventualnoj smeni. Prema pričama, postavljen mu je ultimatum da mora da osvoji bar jedan od tri najvažnija trofeja ili mu sledi otkaz, iako ima još godinu dana do kraja ugovora.

Najnovije informacije su da je legendarni napadač Madriđana Raul Gonzales već viđen na trenerskoj klupi, jer bi mogao da vrati poljuljan odnos šefa struke među fudbalerima, poput onog kao što je imao i Zinedin Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading